Segona campanya de donació de sang de la Creu Roja Andorrana

Les instal·lacions d’Assegurprevenció, al carrer Pau Casals 10, 3a planta, d’Andorra la Vella acolliran la segona campanya donacions de sang d’aquest any. L’organitza Creu Roja Andorrana amb el suport del Ministeri de Salut, el Servei Andorrà d´Atenció Sanitària i el Banc de Sang i Teixits de Catalunya.

La col·lecta de sang es farà dimarts 5 i dimecres 6 de juliol entre les 11 i les 14 hores i, a la tarda, entre les 16.30 i les 21.30 hores. Pot participar-hi tothom que tingui entre 18 i 65 anys, que estigui bé de salut i que no hagi donat sang els últims dos mesos. No s’hi pot anar en dejú, sinó que cal haver fet prèviament un àpat normal. Tenir el colesterol elevat no és un inconvenient. Això sí, només es poden fer tres donacions a l’any en el cas de les dones i, pel que fa als homes, fins a quatre.

Aquesta serà la segona col·lecta de l’any, després de la Marató de donants que es va fer el 22 d’abril. Aquella cita va ser tot un èxit; es va batre un nou rècord de donacions en una sola jornada després d’arribar a les 509 i sumar 142 donants nous, que mai abans havien participat en una campanya d’extraccions d’aquestes característiques.