• Productes que sol·licitawww.assegurprevenció.com és un domini d’Internet de titularitat d’Assegurprevenció.

L’accés a la web d’Assegurprevenció i a la informació continguda comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d’aquest avís si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que s’ofereixen des de la web d’Assegurprevenció.
L’usuari, per mitjà de les diferents àrees que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació, utilitzar una sèrie d’aplicacions, adreçar sol·licituds o comunicacions.
La informació continguda en aquesta web ha estat elaborada i supervisada per Assegurprevenció. La bústia de contacte de la web té caràcter merament informatiu, sense que, en cap cas, puguin derivar-se responsabilitats jurídiques vinculants en cas de resposta.

Política de privacitat
Protecció de dades personals
De conformitat amb la llei 15/2003 del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa que totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat.
Les dades de caràcter personal que faciliti l’usuari a través dels formularis continguts en la pàgina web www.assegurprevencio.com queden enregistrades en un fitxer amb la finalitat de poder mantenir una reciprocitat amb els interessats. La introducció i el registre de dades personals per part de l’usuari implica l’acceptació i l’autorització expressa a Assegurprevencio, s.l., per recollir, incorporar als fitxers respectius i tractar aquestes dades personals i conservar-les per un període de 5 anys. Les dades personals recollides només seran tractades i/o cedides (en aquest cas, cal informar a qui es cedeixen) amb la finalitat expressada i sempre amb el consentiment de l’usuari. En tot cas, l’usuari podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació mitjançant correu electrònic a l’adreça client@assegurprevencio.com. Tant el responsable del tractament com els qui intervinguin en qualsevol fase del tractament, a l’empara de l’autorització conferida per l’usuari, es comprometen expressament a adoptar els nivells de protecció i les mesures necessàries de tipus tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal n’evitin l’alteració, el mal ús, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat.

Recollida de dades estadístiques
Únicament, amb la finalitat d’oferir-li un millor Servei a través d’aquesta pàgina i amb l’objectiu de facilitar el seu ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, nombre de visites, així com l’activitat i freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web o per controlar-ne el conrrecte funcionament tècnic i es cancel·len immediatament desprès de la seva elaboració.
En cap cas s’utilitzen galetes (cookies) per a l’adquisició de dades personals identificatives de l‘usuari ni s’enregistren les seves adreces IP.
Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.
Política d’ús
Tots els drets estan reservats.
Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:
Assegurprevenció no és responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi, no es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents d’Assegurprevenció.
Només està autoritzat l’ús personal de les imatges i arxius que es poden descarregar de la web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.
Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.